Usluge

Ukoliko se želite informirati ili naručiti cvjetne aranžmane iz naše ponude javite se na telefon +385 (0)21 389 600 ili na email adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

Za dobivanje Odobrenja za prijenos umrle osobe (ekshumacija) potrebno je dostaviti sljedeću dokumentaciju:

  1. Podatke o umrloj osobi – izvod iz matice umrlih,
  2. Podatak o uzroku smrti (potvrda o smrti, liječnička dokumentacija i sl.),
  3. Dokaz o srodstvu (za supružnike vjenčani list, za djecu izvod iz matične knjige rođenih, a za sve ostale prema članku 11. Pravilnika o uvjetima i načinu obavljanja opremanja, prijenosa, prijevoza, kremiranja, pogreba i iskopavanja umrlih osoba te o uvjetima glede prostora i opreme pravnih i fizičkih osoba za obavljanje opremanja, prijenosa, prijevoza, kremiranja, pogreba i iskopavanja umrlih osoba),
  4. Podatak – dokaz gdje će umrla osoba biti pokopana (dokaz o mjestu ukopa),
  5. Podatak – dokaz za prijevozno sredstvo (preslika knjižice vozila),
  6. Izjava ovjerena kod javnog bilježnika (Izjava se nalazi uz ovaj Zahtjev)

Prikupljenu dokumentaciju s ovjerenom Izjavom dostaviti u upravu groblja Lovrinac koja se nalazi na adresi Kralja Držislava 15 (groblje Lovrinac).

U prilogu se nalazi:

U okviru poduzeća Lovrinac godinama djeluje građevinska grupa i kamenoklesarska radionica koje brinu o kvaliteti gradnje i estetskom izgledu grobova i grobnica.

Uslugu objave osmrtnica, sućuti, zahvala ili sjećanja u dnevnom listu Slobodna Dalmacija možete obaviti u prostorijama Pogrebne službe Lovrinac d.o.o. koja se nalazi na adresi Put iza nove bolnice 1.

Sprovod ili ispraćaj na Gradskom groblju Lovrinac organizira isključivo Pogrebna služba Lovrinac (tel. +385 (0)21 389 600, fax. +385 (0)21 389 624) koja se nalazi na adresi Put iza nove bolnice 1, nasuprot mrtvačnice KBC Firule.

Kada se dogodi smrtni slučaj u stanu ili kući potrebno ga je prijaviti u što kraćem roku i bez odgađanja. Smrt su dužne prijaviti osobe koje su živjele u zajednici s umrlom osobom, srodnici ili susjedi.